strosek

credits     laatste nieuws     sitemap


Strosek is gevestigd in Utting/Ammersee, in de buurt van München in Duitsland. Al menig jaar restylen zij auto's. Eén van hun projecten is de Porsche 928. Gebaseerd op de Porsche 928 S4 hebben ze verschillende versies gemaakt. Bekend zijn de Ultra, de Ultra Version I en III, de Porsche 928 Cup en de Jurinek Cabrio.
De meest futuristische optie zijn de Ultra wings, echte vleugeldeuren voor op je 928, die helaas niet meer op de prijslijst staan. Maar ook hun achterspoiler is geweldig en daarnaast hebben ze ook prachtige wielen gemaakt.
Op deze pagina vind je informatie uit hun folder van 1993 (inclusief de toen gelden prijslijsten) en het actuele programma. Inderdaad, je kunt nog steeds onderdelen voor je 928 krijgen. De oude prijslijst is in DM, een niet meer bestaande valuta. Een DM is 0,5 Euro en ongeveer 0,5 USD. De nieuwe prijslijst is uiteraard in euro's.
Ik heb tevens geprobeerd om aan te geven wat nu welk onderdeel is. Fouten en wijzigingen voorbehouden uiteraard.
Alhoewel er op de site van Strosek geen 928 meer te vinden is, vind je hier toch een link.
Alle informatie op deze pagina's is gepubliceerd met toestemming van Strosek Auto Design GmbH. Alle rechten zijn voorbehouden aan Strosek Auto Design GmbH.

STROSEK DESIGN PROGRAMMA PORSCHE 928 ULTRA VERSION I 1993
STROSEK DESIGN PROGRAMMA PORSCHE 928 S4 ULTRA 1993
STROSEK DESIGN PROGRAMMA PORSCHE 928 ULTRA / ULTRA VERSION I 2003
LICHTGEWICHT PROGRAMMA PORSCHE 928 CUP
STROSEK PORSCHE 928 S4 JURINEK CABRIO
STROSEK AUTO DESIGN