HOMEPAGES

credits     laatste nieuws     sitemap

Op deze pagina vind je links naar homepages van mensen zoals ik. Gek van hun auto. Ik geef wat informatie over de site, wat het misschien makkelijker maakt om te vinden wat je zoekt.

Alan's Shark site. Alan verenigt de 928 met een haai. Zet je geluid in ieder geval aan en schrik niet. Alan heeft een aantal modificaties aangebracht op zijn auto. Je vindt daar een overzicht van, inclusief een aantal gedetailleerde foto's. Aanrader: 928's on Film.
De site van David Wolfe. Hier vind je een onderhoudsboekje, tips over het kopen van een 928, heel veel foto's van zijn eigen 928, een fabrieksopties lijst, kortom, heel veel over zijn eigen 928. Hij heeft ooit met zijn 928 in Stuttgart Magazine gestaan. Aanrader: De Dyno run.
Op deze site vooral veel informatie over de eigen 928. Claimt de grootste Porsche 928 linkpage te hebben. Dat zou zomaar eens kunnen.
De site van Phil Tong wordt algemeen beschouwd als de moeder van alle 928 homepages. Dik 200.000 hits! Wat vindt je hier niet, kun je beter vragen.Er zijn heel veel foto's optiecodes, compleet overzicht van alle uitvoeringen, FAQ lijst enz. enz.. Een echter aanrader.
De auteur is onbekend, maar er staat aardig wat informatie op over de historie van de 928. Verder wat technische gegevens van alle modellen. Maar het mooiste zijn toch wel de foto's. Er staan een paar mooie tussen, waarvan de witte 928 uit 1982 het meest opvalt.
Toen ik de 928 op deze site zag, wist ik dat mijn Porsche er nooit zo mooi uit zou zien. Deze auto is werkelijk prachtig. De motor lijkt als nieuw. Je begrijpt al dat ik zijn foto's aanraad. Verder heeft hij een uitgebreide verzameling 928 "stuff".
Een zogenaamde GT-site. Je vindt er dus niets over S-en, maar wel van alles over de GT-uitvoering. Een zeer knap in elkaar gezette site. Je hebt wel Flash player nodig. De aanrader is hier toch de kwaliteit van de site. Geluid aan en genieten maar.